Урочистості з нагоди 29-ї річниці Незалежності України

|  21. 08. 2020

21 серпня у Білій Церкви відбулися урочистості з нагоди 29-ї річниці Незалежності України.

Під час святкового дійства, яке відбулося в Київському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. П.Саксаганського, з вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Геннадій Дикий: «Незалежність далась нам зовсім не просто. Це сотні років боротьби. Наша нація понесла величезну кількість жертв за Незалежність. Ми і досі боремося за те, щоб розмовляти українською мовою. Сьогодні вже 6й рік поспіль на сході нашої країни мужні хлопці та дівчата виборюють наші Волю і Незалежність. Це нащадки тих козаків, які свого часу боронили цю державу. А наші нащадки мають на наших здобутках побудувати дійсно європейську державу!»

За сумлінну працю, високий професіоналізм, відповідальність за доручену справу, активну громадянську позицію та з нагоди Дня незалежності України було відзначено кращих білоцерківців.

Нагрудним знаком «Відзнака міського голови» було нагороджено директора  КУ БМР «Територіальний центр надання соціальних послуг» Ірину Догу.

Низку грамот Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету вручили фахівцям різних галузей міста – лікарям, освітянам, військовослужбовцям, правоохоронцям, працівникам житлово-комунального господарства, сфери транспорту та зв’язку, а також представникам структурних підрозділів та комунальних підприємств Білоцерківської міської ради та ін.

Під час урочистого дійства зі святковою програмою виступили артисти Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім.П.Саксаганського.

У заході взяли участь заступники міського голови Інна Новогребельська та Катерина Возненко, представники підприємств, установ, організацій, громадськість міста, журналісти місцевих ЗМІ.

Фотогалерея