У родині Коломійців на світ з’явилися відразу три маленьких сонечка

|  19. 08. 2020

20 липня ц.р. стало для білоцерківської родини Оксани та Дмитра Коломійців  особливим днем, адже у них народилося відразу троє діток – два хлопчики та дівчинка.

28-річна мама  Оксана  народжувала у Київському пологовому будинку. Тато Дмитро дуже переживав аби дітки побачили світ здоровими.

Миколка, так назвали одного із синочків, народився з найменшою вагою 1,470 кг,  його братик Сашко – мав вагу 1,730 кг, а сестричка Марійка – 2,330 кг.

Пологи були  досить нормальними, хоча казали, що буде важко. Щоправда виписали з пологового будинку їх лише через 17 днів.

Трійня – перші дітки в родині. На запитання, як родині вдається справитися відразу із трьома немовлятами жінка  відповідає, що зовсім не просто, а в очах все дно світяться материнська ніжність і радість. 

Оксана наголошує, що без допомоги чоловіка й рідних мабуть, не справилася б. Адже донька та сини як плачуть, то хором, і їсти хочуть одночасно. 

19 серпня міський голова Геннадій Дикий відвідав щасливу  родину та привітав батьків з народженням діток.

«Ви найщасливіші батьки. Відразу тяжко, і на цьому етапі ми будемо допомагати вам чим зможемо. А далі вже буде простіше, у них завжди буде компанія і з ким гратися. Я щиро вітаю вас, бажаю малечі здоров’я, вам терпіння і щоб у майбутньому ви тільки пишалися своїми дітьми!» - зазначив міський голова.

Міський голова разом із його заступником Катериною Возненко та начальником управління з питань молоді та спорту міської ради Інною Паливодою вручили подарунки: дитячі автокрісла, комбінезони, квіти та кульки. Також молодим батькам було вручено посвідчення багатодітної сім’ї.

Звичайно троє малюків це не аби які клопоти для родини, проте клопоти – приємні. Бажаємо діткам та родині рости здоровими та щасливими.

Фотогалерея