Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

|  18. 08. 2020

18 серпня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Геннадій Дикий.

На порядок денний засідання були винесені такі питання:

Про відновлення освітнього процесу закладів освіти міста Біла Церква

Відповідно до цього рішення у закладах дошкільної, загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), вищої освіти всіх типів і форм власності міста Біла Церква з 01 вересня 2020 року буде розпочато освітній процес з дотриманням протиепідемічних заходів, зокрема, тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

Також буде здійснюватися щоденний моніторинг стану здоров’я учасників освітнього процесу, а саме температурний скринінг. Обмежать доступ сторонніх осіб до закладів освіти комунальної власності міста Біла Церква без нагальної на те необхідності.

Під час засідання також було розглянуто питання про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна (багатоквартирному житловому будинку) за заявою обслуговуючого кооперативу «Житлово-будівельний кооператив «ОПЕРА 2».

Відеозапис засідання можна переглянути на YouTube-каналі Білоцерківської міської ради. З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися після їх оприлюднення на офіційному веб-сайті Білоцерківської міської ради.

Фотогалерея