Нагорода управлінню з питань молоді та спорту від Київської облдержадміністрації

|  07. 07. 2020

Нещодавно, напередодні відзначення Дня молоді, на Київщині відбулися обласні урочистості. В рамках святкування на території Пластового вишкільного центру у м. Буча за участі голови Київської обласної державної адміністрації Василя Володіна, заступниці міністра молоді та спорту Марини Попатенко та мера міста Анатолія Федорука відбувся діалог «Влада-Молодь».

Учасниками діалогу стали члени Молодіжної ради при Київській ОДА та делегати локальних рад, представники департаментів, центрів, управлінь та відділів, що працюють з молоддю в області.

Як наголосив очільник Київщини Василь Володін, залучення молоді до прийняття управлінських рішень та вирішення суспільно значущих питань – один з пріоритетів для будь якої влади, що дбає про майбутнє свого регіону та держави. Тому обласна влада робить все залежне, щоб підтримати ініціативи і прагнення молоді.

Василь Володін вручив кращим молодіжним організаціям області грамоти та цінні подарунки за професіоналізм, системну та ефективну роботу з молоддю і вагомий внесок у розвиток молодіжного руху. Таку грамоту разом із подарунком – маркерною магнітною дошкою – отримало  управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради. Це – гідне визнання тієї роботи, яку проводить управління для становлення і розвитку молоді та підтримки молодіжних ініціатив  в нашому місті!


Інформація від управління з питань молоді та спорту міської ради

Фотогалерея