Відбулася співбесіда з кандидатами на заміщення вакантних посад органів місцевого самоврядування

|  16. 01. 2020

14 січня ц.р. відбулася співбесіда з кандидатами на заміщення вакантних посад:

- адміністратора адміністративного відділу управління адміністративних послуг Білоцерківської міської ради;

- головного спеціаліста – бухгалтера відділу бухгалтерського обліку та звітності департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради на період відпустки основного працівника для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.

Співбесіди проходили за результатами письмового іспиту для кандидатів, який відбувся 11січня ц.р. На іспит було зареєстровано 7 претендентів, одна особа – не з’явилася. За результатами екзамену успішно його склали 2 осіб, їх і було допущено до співбесіди.

Під час іспиту кандидатів було перевірено на знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», «Про місцеве самоврядування в Україні», а також профільного законодавства. Кандидати могли заздалегідь ознайомитися з переліком питань, які виносилися на іспит, на офіційному веб-сайті міської ради.

Співбесіди проходили з метою виявлення відповідності профілів професійної компетентності кандидата посаді, на яку він претендує. Конкурсна комісія спілкувалася з кандидатами в усній формі.

Під час співбесід претенденти презентували своє бачення подальшої діяльності на посаді, надали аргументи, які, на їхню думку, сприятимуть підвищенню ефективної діяльності відповідних управлінь і відділів та забезпечать належне функціонування і подальший розвиток відповідного профілю.

Відповідно протоколу конкурсної комісії № 01/20 від 16 січня 2020 року міському голові було рекомендовано призначити на вакантні посади таких осіб:

- Крістіну Круглову - на посаду адміністратора адміністративного відділу управління адміністративних послуг Білоцерківської міської ради ;

 - Юлію Доленко – на посаду головного спеціаліста – бухгалтера відділу бухгалтерського обліку та звітності департаменту житлово-комунального господарства  Білоцерківської міської ради на період відпустки основного працівника для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.

Конкурси на вакантні посади начальників та спеціалістів управлінь та відділів міської ради проходять відкрито та прозоро. Громадськість міста має можливість як ознайомитися із біографічними довідками кандидатів (на офіційному веб-сайті Білоцерківської міської ради), так і спостерігати в режимі онлайн за ходом іспитів та бути присутніми на співбесідах.

Фотогалерея