Вітання та нагороди – перед початком 87 сесії

|  26. 12. 2019

Перед початком вісімдесят сьомої сесії Білоцерківської міської ради VІІ скликання відбулося вручення низки різних нагород – за вагомі здобутки у волонтерській діяльності, службі в органах місцевого самоврядування, на спортивній арені тощо.

 

Заслужені нагороди – кращим волонтерам

Спершу нагородами та відзнаками від Генерального штабу Збройних Сил України та Міністерства оборони України було відзначено волонтерів Білої Церкви. Витяги з відповідних наказів зачитав начальник групи цивільно-військового співробітництва військової частини А-2167, підполковник Сергій Лисенко.

За вагомий особистий внесок у справу розбудови й розвитку Збройних Сил України, зміцнення співробітництва у військовій сфері, життєдіяльності Збройних Сил України, всебічну підтримку підрозділів Збройних Сил України, які беруть участь в операції Об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей та з нагоди Міжнародного дня волонтера почесний нагрудний знак «За заслуги перед Збройними силами України» було вручено:

  • Ройтбергу Владиславу Михайловичу;
  • Степурі Тарасу Івановичу.

За значний особистий внесок в організацію та надання всебічної допомоги особовому складу військових частин та підрозділів Збройних Сил України, активну волонтерську діяльність та з нагоди Міжнародного дня волонтера відзнакою Міністерства оборони України – медаллю «За сприяння Збройним Силам України» були нагороджені волонтери:

  • Власенко Віктор Володимирович;
  • Вукович Оксана Соловеївна;
  • Гопайнич Микола Ярославович;
  • Григор’єв Сергій Володимирович;
  • Ралко Андрій Григорович;
  • Серган Андрій Ярославович.

Грамотами Міністерства оборони України були відзначені:

  • Альошин Сергій Сергійович;
  • Єременко Олександр Анатолійович.

Фото - тут

Грамоти Київської обласної ради – працівникам органів місцевого самоврядування Білої Церкви

Почесними грамотами Київської обласної ради були відзначені працівники Білоцерківської міської ради – за вагомий особистий внесок у розвиток і зміцнення місцевого самоврядування області, сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадську позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Зокрема це:

- Новогребельська Інна Володимирівна – заступник міського голови;

- Терещук Світлана Григорівна – начальник фінансового управління міської ради;

- Велігорська Тетяна Олександрівна – начальник управління соціального захисту населення; 

- Коробенко Лариса Степанівна – начальник організаційного відділу міської ради;

- Паливода Інна Павлівна – начальника управління з питань молоді та спорту міської ради;

- Загородня Галина Іванівна – начальник відділу кадрової роботи з питань служби в органах місцевого самоврядування та нагород міської ради;

- Колотницька Альона Володимирівна – заступник директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради, начальник управління благоустрою та екології;

- Швець Сергій Сергійович – начальник юридичного управління міської ради;

- Савченко Олег Іванович – начальник департаменту житлово-комунального господарства міської ради;

- Погасій Олексій Олегович – заступник директора департаменту житлово-комунального господарства. 

Зі словами вітань до присутніх звернувся депутат Київської обласної ради В’ячеслав Хмельницький, який наголосив, що відзначені нагородами працівники своєю працею роблять наше місто більш затишним, комфортним та зручним. 

Фото - тут

Нагорода за вагомі спортивні досягнення

За високі спортивні досягнення, примноження спортивної слави Білої Церкви, Київщини та України нагрудний знак  «Відзнака міського голови» було вручено Надії Герасименко – майстру спорту України з дзюдо, майстру спорту міжнародного класу з самбо, заслуженому майстру спорту з боротьби на поясах. Надія має низку спортивних досягнень на міжнародній арені, зокрема є срібною призеркою абсолютного чемпіонату світу з корейської боротьби, чемпіонкою Європи та світу з самбо, п’ятиразовою чемпіонкою світу з боротьби на поясах. Ще один титул чемпіонки  Надія здобула на  чемпіонаті світу з боротьби на поясах «Алиш», який завершився 24 грудня в м. Нур-Султан, Казахстан. Виступаючи  у ваговій категорії 70 кг, у фінальному поєдинку Надія перемогла спортсменку з Болгарії  та здобула титул «чемпіонка світу». Надія – вихованка ДЮСШ «Олімп», зараз є військовослужбовцем сьомого спортивного клубу Армії.

Під час заходу подякою було відзначено заслуженого тренера України Володимира Дзюбу – за підготовку Надії Герасименко, а також Артура Сафаряна, представника комунального закладу Білоцерківської міської ради «Дитячо-юнацька спортивна школа «Олімп», який став переможцем у номінації «Кращий спортсмен  Білої Церкви листопада», виборовши перемогу в Кубку України з боротьби на поясах.

Фото - тут

Медаль «За заслуги перед містом» - за багаторічну сумлінну працю

Продовжуючи низку вітань та нагород, міський голова Геннадій Дикий вручив медаль «За заслуги перед містом» депутату Білоцерківської міської ради Павлу Іщенку – за значні досягнення у трудовій діяльності та з нагоди ювілею.

«Будучи на керівних посадах провідних підприємств Білої Церкви, Павло Дмитрович завжди працював над тим, щоб до міського бюджету надходили серйозні кошти, аби ми могли розвивати наше місто. Крім того, він працював з численним колективом, забезпечував не тільки розвиток підприємства, але й дотримання високих соціальних стандартів», - наголосив Геннадій Дикий.

Фото - тут

Випущено 500 примірників Статуту Білої Церкви

Під час заходу депутат Білоцерківської міської ради, директор КП «Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви» Володимир Бабенко поінформував, що за ініціативи підприємства було випущено 500 примірників Статуту територіальної громади міста Біла Церква, частину з яких було передано структурним підрозділам міської ради, а також до міських бібліотек – з метою його вивчення, популяризації, використання у навчальному процесі тощо. 

Фото - тут