Відбулася 85 сесія міської ради

|  06. 12. 2019

06 грудня відбулось засідання позачергової вісімдесят п’ятої сесії Білоцерківської міської ради VІІ скликання, яке провів міський голова Геннадій Дикий. 

Про обрання секретаря Білоцерківської міської ради 

Депутатами, шляхом таємного голосування було обрано на посаду секретаря Білоцерківської міської ради Василя Савчука. 

Зміни в складі виконавчого комітету міської ради 

Депутатами внесено зміни до рішення міської ради від 28 листопада 2019 року № 4634-84-VII «Про внесення змін до рішення міської ради від 11 грудня 2015 року № 04-02-VII «Про утворення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, визначення його чисельності, затвердження персонального складу» (зі змінами) шляхом викладення його в новій редакції».

Рішенням із персонального складу виконавчого комітету виведено Вадима Кошеля та введено Василя Савчука.   

Земельні питання 

У ході сесійного засідання було розглянуто низку земельних питань на які міським голово було накладено вето. Депутатами було подолано вето з двох питань: про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянці Саміщенко Анні Олександрівні;  про надання дозволу на продаж земельної ділянки комунальної власності, яка знаходиться в користуванні фізичної особи – підприємця Паюнової Наталії Іванівни.

Рішення про передачу земельної ділянки комунальної власності в оренду Приватному підприємству «Вілія» залишилося заветованим, оскільки за нього не проголосувала достатня кількість депутатів. 

Крім того були ухвалені рішення, що стосувалися ТОВ «Біофарма-Інвест». Нещодавно дане підприємство було продано, тому виникла необхідність вчинити певні дії щодо земельних ділянок на яких воно розташовано. Тому були прийняті такі рішення:

- про припинення терміну дії договору оренди землі ТОВ «Біофарма-Інвест»;

- про передачу земельної ділянки комунальної власності в оренду ТОВ «Біофарма-Плазма-Інвест»;

- про передачу земельної ділянки комунальної власності в оренду ТОВ «Національна мережа центрів служби крові «Червона лінія»;

-про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та передачу земельної ділянки комунальної власності в оренду ТОВ «Біофарма-Інвест».

Фотогалерея