ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ПРОЦЕДУРИ РОЗГЛЯДУ ТА ВРАХУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ ПО РОЗГЛЯДУ детального плану території сектору № 45 та детального плану території сектору № 48 міста Біла Церква

Дата : 
2019-12-05

ПОВІДОМЛЕННЯ
ПРО ПОЧАТОК ПРОЦЕДУРИ РОЗГЛЯДУ ТА ВРАХУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ ПО РОЗГЛЯДУ
 детального плану території сектору № 45 міста Біла Церква, обмеженого проектною вулицею та р.Рось  орієнтовною площею 31,45 га
- детального плану території сектору № 48 міста Біла Церква, обмеженого проектними вулицями, вул. Заярська та р.Рось  орієнтовною площею 19,76 га 

Білоцерківська міська рада запрошує представників територіальної громади, суб’єктів господарювання, їх об’єднань, наукових установ та консультативно-дорадчих органів міста Біла Церква для участі в громадських слуханнях «Розроблення детального плану території сектору № 45 міста Біла Церква, обмеженого проектною вулицею та .Рось орієнтовною площею 31,45 га» та «Розроблення детального плану території сектору № 48 міста Біла Церква, обмеженого проектними вулицями, вул. Заярська  та Рось орієнтовною площею 19,76 га»

Детальні плани території сектору № 45 міста Біла Церква, обмеженого проектною вулицею та р. Рось орієнтовною площею 31,45 га та території сектору № 48 міста Біла Церква, обмеженого проектними вулицями, вул. Заярська  та Рось орієнтовною площею 19,76 га, розроблені на виконання ст. 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», на основі Генерального плану міста Біла Церква з метою визначення умов та обмежень використання території для містобудівних потреб у межах визначених зон.

Детальні плани території сектору №45 та території сектору №48 затверджуються з метою визначення планувальної організації і функціонального призначення просторової композиції і параметрів забудови та ландшафтної організації території, призначеної для комплексної забудови.

   Детальний план території сектору № 45 міста Біла Церква, обмеженого проектною  вулицею та  р. Рось орієнтовною площею 31,45 га  розроблений фізичною особою-підприємцем Бабичем Юрієм Івановичем на замовлення управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради міської ради на підставі рішення Білоцерківської міської ради від 28 березня 2019 року № 3568-68-VII та на виконання ст. 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Детальний план території сектору № 48 міста Біла Церква, обмеженого проектними  вулицями, вул. Заярська та  р. Рось орієнтовною площею 19,76 га  розроблений приватною творчою архітектурною майстернею «АРЧ&М» (директор Чернов Ю.Ю.) на замовлення управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради міської ради на підставі рішення Білоцерківської міської ради від 28 березня 2019 року № 3569-68-VII та на виконання ст. 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності». 

З матеріалами території сектору №45 міста Біла Церква, обмеженого проектною  вулицею та  р. Рось орієнтовною площею 31,45 га  та території сектору №48 міста Біла Церква, обмеженого проектними  вулицями, вул. Заярська та  р. Рось орієнтовною площею 19,76 га, можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Білоцерківської міської ради міської ради у розділі «Актуально» та в холі управління містобудування та архітектури за адресою: бул. Олександрійський, 75,приміщення 134  м. Біла Церква, до 14 січня 2020 року.

Зауваження та пропозиції у письмовому вигляді приймаються з 10 січня 2019 року до 14 січня 2020 року за адресою: 09100, м. Біла Церква, Торгова площа,6 відділ звернень громадян  Білоцерківської міської ради, із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом. Пропозиції повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил у відповідності до п.9  розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів від 25.05.2011 № 555.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій до проекту містобудівної документації  начальник управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради, головний архітектор міста Терещенков О.С.           

Презентація детального плану території сектору № 45 міста Біла Церква, обмеженого проектною вулицею та р.Рось  орієнтовною площею 31,45 га» та детального плану території сектору № 48 міста Біла Церква, обмеженого проектними вулицями, вул. Заярська та р.Рось  орієнтовною площею 19,76 га відбудеться  «16» січня  2020 року о «10-00» годині у актовому залі Білоцерківської  міської ради.

За додатковою інформацією звертатися за тел. 5-55-10 в управління містобудування та архітектури Білоцерківської  міської ради.

Начальник управління                                                                       Терещенков О.С.