Про оголошення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади директора комунальної установи Білоцерківської міської ради “Інклюзивно –ресурсний центр № 2”

Дата : 
2019-12-03

Відповідно до рішення міської ради від 29 серпня  2019 року № 4151-75-VІІ  “Про утворення комунальної установи Білоцерківської міської ради “Інклюзивно–ресурсний центр № 2” та організацію її роботи”, Постанови Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 року № 545 “Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр”, оголошується конкурсний відбір на заміщення вакантної посади директора комунальної установи  Білоцерківської міської ради “Інклюзивно –ресурсний центр № 2”.

Вимоги до претендентів на вакантну посаду директора комунальної установи  Білоцерківської міської ради Інклюзивно –ресурсний центр № 2 :

- громадянство України ;

 - вільне володіння державною мовою;

 - повна вища освіта ступеня магістра за спеціальністю «Спеціальна освіта» («Корекційна освіта», «Дефектологія») або «Психологія» («Практична психологія») та стаж роботи не менше п’яти років за фахом;

- упевнений користувач ПК , Microsoft Word, Excel, Power Point;

- вміння працювати в команді та цілеспрямованість;

 -організаторські здібності, фізичний і психологічний стан, який не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до органу місцевого самоврядування, в якому проводиться конкурс, такі документи:

-заяву про участь у конкурсному відборі на посаду,

- письмову згоду на обробку персональних даних відповідно до Закону України Про захист персональних даних”;

- автобіографію;

-ксерокопію трудової книжки;

-копії документів про освіту;

-копію документа, який посвідчує особу;

-мотиваційний лист і перспективний план розвитку установи;

- подання шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції електронної декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня виходу публікації про оголошення конкурсу . Додаткова інформація за тел. 5-25-43. 

Міський голова                                                                                Г.Дикий