Творчість без обмежень!

|  29. 11. 2019

29 листопада у Білій Церкві відбувся мистецький фестиваль творчості «Відкриваємо творчі серця Білоцерківщини серед людей з інвалідністю – творчість без обмежень». Захід ініційовано та організовано міським товариством інвалідів «Фенікс» (голова - Ніна Карпович), та за підтримки управління соціального захисту населення та відділу культури і туризму Білоцерківської міської ради.

Також до реалізації фестивалю у життя долучилися депутати Білоцерківської міської ради Ігор Гейло, Микола Дашкевич та Андрій Король і депутат Київської обласної ради Олександр Поляруш.

Із привітальним словом до присутніх звернулися директор Київського обласного фонду соціального захисту осіб з інвалідністю Сергій Подорожній та його заступник Любов Онопрієнко. Вони висловили вдячність за запрошення на даний захід, сподівання, що фестиваль буде надалі набирати обертів та побажали присутнім з повна насолодитися творчими номерами. 

Із вокальними, хореографічними, поетичними номерами виступали вихованці загальноосвітніх та спеціалізованих закладів міста. Їх оцінювало професійне журі до складу якого увійшли: начальник відділу культури і туризму міської ради Юлія Ковальська, заступник начальника управління соціального захисту населення міської ради Світлана Драмарецька, завідувач відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги Білоцерківського міського територіального центру соціального обслуговування Тетяна Гриб, провідний спеціаліст відділу культури і туризму міської ради Олександра Залевська, директор Будинку органної та камерної музики Володимир Клюєв.

У рамках фестивалю у холі приміщення Київського академічного обласного музично-драматичного театру імені П. К. Саксаганського також була розташована виставка декоративно-прикладного мистецтва людей з інвалідністю. Усі бажаючі мали змогу оглянути експонати: картини, фотографії, вишивка та інше.

У заході взяли участь рідні та друзі виступаючих, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

Фотогалерея