Комісія по присудженню міської молодіжної літературно-мистецької премії ім. М. С. Вінграновського

Дата : 
2019-11-18

п о в і д о м л я є

На здобуття міської молодіжної літературно-мистецької премії ім. М.С. Вінграновського у 2019 році висунуто наступних кандидатів:

1. Гладченко Анастасію Валеріївну - керівника концертної бригади, солістку Білоцерківського районного Будинку культури  - за  активну діяльність по збереженню і пропаганді народної та сучасної масової пісні, високий рівень виконавської майстерності.

 2.  Молодику Миколу Володимировича - артиста драми вищої категорії Київського академічного обласного музично - драматичного театру ім. П.К. Саксаганського за  творчі здобутки на ниві театрального мистецтва.

 3. Дмитренка Нікіту Олександровича - художника - живописця, науковця в галузі мистецтвознавства – за активну виставкову діяльність та здобутки на ниві мистецтвознавства.

 4. Театральну студію «Пролог» Центру позашкільної освіти та професійного самовизначення учнівської молоді «Соняшник»  (кер. Яковенко Т. С.) -  за  високий рівень виконавської майстерності та активну участь у культурно-мистецькому житті міста.

Запрошуємо громадськість  взяти участь у обговоренні висунутих кандидатів.

Пропозиції надсилати до 16 грудня 2019 року до управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради за адресою: м. Біла Церква, вул. О. Гончара,11. Контактний телефон 38-22-11, електрона адреса: [email protected]