Ініціативна група з підготовки проведення установчих зборів молодіжної ради при Білоцерківській міській раді провела перше засідання

|  18. 11. 2019

23 квітня поточного року виконавчий комітет міської ради своїм рішенням утворив ініціативну групу з підготовки проведення установчих зборів молодіжної ради міста Біла Церква – консультативно-дорадчого органу з питань молодіжної політики.

Це рішення пов’язане з прийняттям постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року №1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи» та  закінченням у 2019 році повноважень діючого  Молодіжного Уряду міста Біла Церква.

14 листопада 2019 року ініціативна група  затвердила проект Положення про молодіжну раду при Білоцерківській міській раді та доручила управлінню з питань молоді та спорту  винести питання про його погодження на розгляд сесії міської ради.

Проведення установчих зборів молодіжної ради призначено  на 21 січня 2021 року о 16 годині у великій залі Білоцерківської міської ради.

На засіданні також затвердили пропозиції щодо порядку денного установчих зборів, порядок подання заяв для участі в них, зразки заяв та згоди на обробку персональних даних кандидата до участі в установчих зборах. Визначено відповідальних осіб із числа членів ініціативної групи з прийому заяв для участі в установчих зборах та за оприлюднення      повідомлення  про установчі збори.

Більш детальну інформацію про роботу ініціативної групи з підготовки проведення установчих зборів  молодіжної ради при Білоцерківській міській раді можна отримати на офіційному веб-сайті Білоцерківської  міської ради в рубриці «Молодіжна рада».

Управління з питань молоді та спорту
Білоцерківської міської ради.