Білоцерківському радіомовленню 85 років

|  14. 11. 2019

14 листопада міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий завітав до редакції місцевого радіомовлення, аби привітати колектив із ювілейною 85-річницею з дня заснування  Білоцерківського міського радіомовлення. 

Місцеве проводове радіо є важливою складовою інформаційного простору Білої Церкви і виконує певну соціальну функцію, адже має свою потенційну аудиторію. Літні люди, зазвичай, систематично слухають передачі та новини саме по радіо, адже звикли до того, що радіоточки разом із газетами були єдиним джерелом інформації про життя в країні та в інших державах світу. Тому, і зараз багатьох цікавлять місцеві, районні та обласні новини, що у визначений час передають по радіо.

І хоча, наразі, чимало скептиків вважають проводове мовлення вчорашнім днем, протиставляючи ефірне радіомовлення, телебачення та Інтернет, все ж таки саме проводове мовлення у багатьох випадках є найдоступнішим елементом сповіщення населення, особливо, у разі техногенних або природних катастроф, адже воно функціонує навіть у разі відключення електропостачання в районах, що зазнали впливу стихійного лиха. 

Міський голова  привітав колектив редакції радіомовлення з ювілеєм,  подякував їм за багаторічну щоденну роботу з об’єктивного та оперативного інформування жителів міста про діяльність міської влади,  висвітлення важливих подій суспільно – політичного, соціально – економічного, культурного життя міста Біла Церква. 

Особливі слова вдячності Геннадій Дикий висловив на адресу працівників-ветеранів радіомовлення, вручивши їм грамоти міської ради та її виконавчого комітету. Серед нагороджених були:  перший редактор Білоцерківського радіо Незалежної України, який працював на посаді  редактора у 1991-2003рр.Петро Степанович Гурський (загальний стаж роботи на радіо більше двадцяти років); головний редактор Білоцерківського радіомовлення 2003-2009 рр. Надія Володимирівна Кравченко (загальний стаж роботи на радіо 55 років). Грамоту також було вручено інженеру-радійнику Василю Патковському, який забезпечує технічний супровід виходу в ефір новин ще з 1985 року. 

Зараз, протягом 10 років, колектив очолює Тетяна Цейтліна, яка розпочала роботу на  Білоцерківському радіомовленні у 1992 році.

До привітань долучився начальник відділу інформаційних ресурсів та зв'язків з громадськістю міської ради Олег Турій.

Вітаємо колектив редакції та бажаємо побільше цікавих новин та вдячних слухачів!

Фотогалерея