Профорієнтаційний змагально-мотиваційний захід «Обери майбутнє»

|  13. 11. 2019

12 листопада на базі  БНВО «Перша Білоцерківська гімназія – школа І ступеня» пройшов міський етап профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу серед учнівських команд м. Білої Церкви «Обери майбутнє».

Команди мірялися дотепністю у трьох видах конкурсів: «Візитівка», «Конкурс капітанів» та «Реклама професій».

Із привітальним словом до присутніх звернувся начальник управління освіти та науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик: «Професія – це не просто робота, це левова частка життя кожної людини. І дуже важливо, щоб цей вибір був настільки влучним, щоб у вас була змога поєднати задоволення від роботи та достойний рівень доходу. Для цього і була створена ця чудова традиція проводити даний захід. Я вважаю, що це не просто гра. Це всебічний розвиток. Я бажаю вам усім показати все те найкраще, що ви підготували та гарної гри!»

На сцені відбувалося справжнє свято неординарних ідей школярів. Так, учасники змагань у конкурсі «Візитівка» розкрили індивідуальність команди. Конкурс капітанів відбувся за принципом вибування. Веселі та жартівливі пісні музичного конкурсу нікого не залишили байдужим. У конкурсі «Реклама професій» кожна команда красиво, швидко, динамічно, з використанням віршів, малюнків, музики презентувала одну з професій, що на даний час актуальна на ринку праці.

Учасники команд щосили намагалися бути кращими, майстернішими, веселішими.

Слід зазначити, що цього року команди добре підготувались, кожна презентувала цікаві тематичні виступи та злагоджену роботу. Тому й оцінювати виступи журі було непросто.

Перше місце у конкурсі посіли команди «Тимчасово безробітні» (БНВО «Перша Білоцерківська гімназія – школа І ступеня») та «ПРОФІ» (БЗШ № 4); друге – команда «Відділ кадрів» (БСШ № 9) та команда «4.5.0.» (БНВО «Звитяга»), а третє – команда «The best» (БЗШ № 7). Учасники гри отримали дипломи та овації глядачів.

Слід зазначити, що цьогоріч в обласному півфіналі візьмуть участь дві команди з м. Білої Церкви: «Тимчасово безробітні» (Гімназія № 1) та «ПРОФІ» (БЗШ № 4).

Конкурс «Обери майбутнє» подарував і глядачам, і учасникам неймовірні емоції,  а також довів, що вибір професії – це відповідальний крок у житті кожної молодої людини.

Фотогалерея