Електронні табло на зупинках

|  08. 11. 2019

Відтепер у нашому місті на п’яти зупинках громадського транспорту працюватимуть електронні табло. Вони інформуватимуть пасажирів про час до прибуття громадського транспорту: тролейбусів та автобусів, які обладнані GPS-трекерами. З транспортних засобів за допомогою трекерів буде передаватися інформація про їх місцеперебування та розраховуватись час до прибуття, який буде зазначено на табло. Це допоможе пасажирам спланувати свій час, оскільки вони будуть знати, коли прибуде наступний тролейбус чи автобус.

Зараз табло працюють в тестовому режимі, для налаштування системи необхідно близько двох тижнів.

Обладнання встановлено ТОВ «Дозор Україна» в рамках реалізації інвестиційної пропозиції. Нагадаємо, що ТОВ «Дозор Україна» було визначено переможцем конкурсу по відбору суб’єкта господарювання – виконавця послуг з впровадження міської системи диспетчеризації  з використання супутникової  системи навігації руху пасажирського транспорту.

На даний час табло  встановлено на зупинках «пл. Соборна» та «вул. Вокзальна»  в обох напрямках, а також на зупинці «Критий ринок» в напрямку Соборної площі.

Ще п’ять табло, які передбачені інвестиційною пропозицією, будуть встановлені в наступному році.