На особистому прийомі у міського голови

|  10. 10. 2019

09 жовтня міський голова Білої Церкви Геннадій Дикий провів черговий особистий прийом громадян. На прийом з низкою питань – як загальногромадських, так і особистих записалося 16 білоцерківців.

Серед питань, які стосувалися благоустрою міста, було акцентовано увагу на: необхідність ремонту доріг на вулицях Декабристів, Островського, освітлення прибудинкової території будинку на вул. Східна, 30.

Члени ОСББ, які проживають у будинку на Торговій площі 1/11 звернулися щодо допомоги проведення ремонту покрівлі їхнього житла, жителі будинку вул. Симиренка акцентували увагу на необхідність здійснення ремонту у під’їзді. Мешканка приватної оселі по вул.І.Кожедуба мала прохання посприяти відремонтувати дах будинку, пошкодженого негодою.

Щодо облаштування спортивного та дитячого майданчиків звернулися жителі  вул.Турчанінова, 15 та  Томилівської, 50.

 Піднімалися й питання щодо вирішення спорів між сусідами, якості обслуговування громадським транспортом,  якості забезпечення водопостачанням та інші особисті питання.

Усім громадянам, які прийшли на прийом до Геннадія Дикого, було надано роз’яснення. Відповідним службам міський голова дав доручення щодо вивчення та розгляду можливості вирішення піднятих питань.

Нагодуємо, що записатися на особистий прийом громадян можна у відділі звернень громадян, який знаходиться за адресою – м.Біла Церква, Торгова площа, 6, або за тел. 5-36-64.