Повідомлення про засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації

Засідання постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації відбудеться 19.09.2019 року о 09:00 год. в приміщенні міської ради, вул. Ярослава Мудрого, 15 (великий зал)


Порядок денний

1. Розгляд проекту рішення «Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Білої Церкви з власності Всеукраїнської благодійної організації «Українська фундація правової допомоги» майна».


2. Розгляд проекту рішення «Про безоплатну передачу з балансу управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради на баланс комунального закладу Білоцерківської міської ради дитячо-юнацькій спортивній школі «Зміна», відділу культури та туризму Білоцерківської міської ради, комунального закладу Білоцерківської міської ради «Білоцерківський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», комунального закладу Білоцерківської міської ради Клубу за місцем проживання «Прометей» майна».


3. Розгляд проекту рішення «Про безоплатну передачу з комунальної власності територіальної громади міста Білої Церкви до державної власності Національної поліції України майна».


4. Звіт керівника КП БМР "Білоцерківське тролейбусне управління" про фінансовий стан підприємства та стан рухомого складу за 2019р.


 

 

                                    Голова комісії                                                             С. І.  Мартинюк           

Місце проведення: 
великий зал Білоцерківської міської ради (за адресою вул. Ярослава Мудрого, 15)
Дата анонса: 
2019-09-19 о 09:00