Презентація детального плану території частини сектору № 79 міста Біла Церква, обмеженого вул. Толстого, пров. Толстого та вул. Сквирське шосе

|  15. 07. 2019

15 липня відбулися громадські слухання щодо розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо розгляду детального плану території частини сектору № 79 міста Біла Церква, обмеженого вул. Толстого, пров. Толстого та вул. Сквирське шосе, орієнтовною площею 6,0 га.

Дозвіл на розроблення  детального  плану частини території сектору № 79 міста Біла Церква, обмеженого вул. Толстого, пров. Толстого та вул. Сквирське шосе, орієнтовною площею 6,0 га, надано рішенням Білоцерківської міської ради від 30 травня 2019 року № 3849-71-VII .

Інвестором розроблення ДПТ №79 виступає фізична особа - підприємець Кожух Надія Араратівна. Відповідний договір було укладено в червні 2019 року.

Розробник отримав завдання на виконання робіт відповідно до чинного  законодавства, будівельних норм, державних стандартів та  чинних рішень Білоцерківської міської ради.

Зокрема:

-  Генерального плану міста Біла Церква, затвердженого рішенням № 319-18-VII від 03.11.2016;

- Плану зонування території міста Біла Церква, затвердженого рішенням №3567-68-VII від 28.03.2019;

- Схеми вулично-дорожньої мережі міського та зовнішнього транспорту міста Біла церква та Схеми велосипедної інфраструктури в м.Біла Церква Київської області, що затверджено рішенням №3061-60-VII від 29.11.2018.

Зауваження та пропозиції у письмовому вигляді приймаються з 17.06.2019 року до 17.07.2019 року за адресою: 09100, м. Біла Церква, Торгова площа,6 відділ звернень громадян  Білоцерківської міської ради.

Як було зазначено, на момент проведення громадських обговорень, зареєстрованих заяв з зауваженнями, пропозиціями до управління містобудування та архітектури БМР не надходило.

Матеріали детального плану частини сектору № 79 управлінням містобудування та архітектури  було надіслано  на погодження відповідним службам, відповідно ст.20 ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності».

Тож під час презентації детального плану території  обговорили  облаштування об’єктів інфраструктури, які плануються розміщуватися на даній території, а зокрема мийки машин та транспортної розв’язки, розміщення комунікацій, зокрема системи водо- та теплопостачання, розташування санітарно-захисних зон, облаштування проїжджих частин, тротуарів та велосипедних доріжок, відповідність «червоних ліній», відображених у детальному плані, їх розміщенню в Генеральному плані міста тощо.

Після громадського обговорення детальний план частини сектору № 79 буде винесено на розгляд архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування та архітектури БМР.

У громадських слуханнях взяли участь: депутат Білоцерківської міської ради Ігор Денисенко, представники управління містобудування та архітектури міської ради,  ТОВ «Білоцерківвода», архітектори міста та ін.

 

 Фотогалерея