Медицина – справа усього життя!

|  13. 06. 2019

13 червня в Білій Церкві відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника, який в Україні щорічно відзначається у третю неділю червня. 

Представників медичної спільноти привітав зі святом міський голова Геннадій Дикий, який відмітив: «Ви наші ангели-охоронці. Адже ви з нами починаючи з самого народження до останніх хвилин життя. Ви бережете наше здоровя. Я хочу побажати, щоб та реформа, яка на сьогодні активно впроваджується, дала дійсно ті результати, яких ви прагнете. І щоразу після роботи ви поверталися додому із посмішкою. Щастя, здоров’я, усмішок та здійснення всіх мрій!» 

Доповненням до слів вітань стали нагороди – грамоти та подяки виконавчого комітету Білоцерківської міської ради

Народний депутат України Хвича Мепарішвілі, звертаючись до присутніх, наголосив: «В українських лікарів є більший потенціал, ніж у європейських. У нас є спільне бажання та наснага змінити все на краще. І реформа – одна з тих речей, яка це довела. Ваша найголовніша задача, щоб люди залишились задоволені вашими послугами та здорові. Бажаю вам завжди відчувати підтримку та повагу від держави». 

Із привітаннями до присутніх також звернулася депутат Київської обласної ради, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я Київської обласної ради Наталія Бігарі, яка зазначила, що сьогодні усі медики Білої Церкви заслуговують поваги, любові і низького поклону. Вона вручила ряду працівників медичної сфери грамоти від Київської обласної ради. 

До привітань долучилися: в.о. директора департаменту охорони здоров’я Київської обласної державної адміністрації Олександр Світлий, депутат Білоцерківської міської ради Микола Дашкевич, меценат, приватний підприємець Вадим Маршалок, в.о. начальника управління охорони здоров’я Білоцерківської міської ради Людмила Гадіяк. 

У рамках урочистого заходу з творчими номерами виступили артисти Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім.П.К.Саксаганського.

У заході також взяли участь: працівники медичної сфери, представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ та ін.

Фотогалерея