Міський голова провів черговий особистий прийом

|  06. 06. 2019

05 червня міський голова Геннадій Дикий провів особистий прийом громадян, на який прийшли 22 особи.

Білоцерківці цікавилися можливостями вирішення як особистих, так і загальноміських питань.

Зокрема жителі міста акцентували увагу на необхідності ремонту дороги на вул. Зінченка, Осипенка, благоустрою вулиці Ставищанська  та двору біля будинку № 15 на вул. Глиняній. Також звернулися щодо капітального ремонту під’їзду в будинку на вул. Тімірязєва, 16, з’ясування питання законності функціонування ігрових автоматів у житловому будинку на вул. Крижанівського.

Білоцерківці звернули увагу на необхідність ліквідації стихійного звалища біля гаража на вул. Січневого прориву, можливості облаштування дитячого  майданчика на вул. Пушкінська, 59. Ряд питань  стосувалося можливості отримання житла, нарахувань субсидій за спожиті комунальні послуги, допомоги у становленні теплового лічильника та ін.

Усім громадянам, які прийшли на прийом до Геннадія Дикого, було надано роз’яснення. Відповідним службам міський голова дав доручення щодо вивчення та розгляду можливості вирішення піднятих питань.

Нагадуємо, що записатися на особистий прийом громадян можна у відділі звернень громадян, який знаходиться за адресою: м.Біла Церква, Торгова площа, 6, або за тел. 5-36-64.