Спортивна родина відзначила свято «Останнього дзвоника»

|  24. 05. 2019

23 травня у приміщенні КЗ БМР «Дитячо-юнацька спортивна школа №1» відбулося свято «Останнього дзвоника».

У ході свята присутніх привітав секретар міської ради Вадим Кошель: «Надзвичайно приємно вітати вас із закінченням навчального року. Проте усі ми знаємо, що це формальне закінчення, адже спортсмени ніколи не перестають займатися спортом. Якщо ви обрали спорт як один із пріоритетів у житті – ви герой. Якщо ж ви досягли у цьому якихось успіхів – ви супергерой. Я бажаю усім вам перемог і хочу вболівати за вас на Олімпійських іграх!»»

 За дорученням міського голови Геннадія Дикого секретар міської ради нагородив подяками кращих тренерів – викладачів школи  «За високу професійну майстерність,  багаторічну результативну роботу, формування в учнівської молоді навичок здорового способу життя та з нагоди завершення навчального року». Також було вручено посвідчення випускнику школи Іллі Зубову про присвоєння звання «Майстер спорту України» з гімнастики спортивної.

Із вітальними словами до присутніх звернулись: начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради  Юрій Петрик, директор школи Юрій Гончаренко, начальник управління з питань молоді та спорту міської ради Інна Паливода та випускники ДЮСШ №1.

У ході заходу працівників та кращих спортсменів школи за сумлінну працю, відповідальне ставлення до роботи, зразкове виконання службових обов’язків, за вагомі спортивні досягнення, особистий внесок у розвиток дитячо-юнацького спорту в м.Біла Церква, активну громадянську позицію та з нагоди завершення навчального року нагородили грамотами управління освіти та науки і управління з питань молоді та спорту міської ради.

Присутніх вітали показовими виступами юні гімнастки і гімнасти та актори Київського обласного музично-драматичного театру ім. П. Саксаганського.

У заході взяли участь: заступник начальника управління з питань молоді та спорту-начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради  Валентина Коросько, директор Київського  обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту, заслужений працівник фізичної культури і спорту, заслужений тренер України, «Відмінник освіти України» Володимир Балясніков, діти, тренери, батьки, почесні гості та представники місцевих ЗМІ.

Фотогалерея