«Молодь проти зловживання наркотиками та їхнім незаконним обігом»

|  22. 05. 2019

22 травня у Білій Церкві міська студентська рада провела акцію «Молодь проти зловживання наркотиками та їхнім незаконним обігом».

Останнім часом у місті побільшало випадків вандалізму на зупинках та будівлях, а саме розміщення посилань на інтернет-ресурси, які сприяють розповсюдженню наркотичних речовин, через що молодь Білої Церкви обурена. Саме тому студенти вищих навчальних закладів звернулися до управління з питань молоді та спорту  міської ради з ініціативою провести акцію «Молодь проти зловживання наркотиками та їхнім незаконним обігом», у свою чергу управління допомогло із організацією даного заходу.

Метою акції є привернення уваги молоді до проблеми поширення наркотиків в Україні, уникання розповсюдження наркотиків серед найбільш вразливого сегменту щодо впливу на нього реклами – підлітків. Також акція сприяє підвищенню рівня  поінформованості населення щодо цієї проблеми.

Отож, цього дня небайдужі студенти КВНЗ КОР «Білоцерківський медичний коледж», КВНЗ КОР «Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж», ДВНЗ «Білоцерківський коледж сервісу та дизайну» та інших навчальних закладів міста вийшли на вулиці Білої Церкви, щоб зафарбувати шкідливі посилання та провести інформаційну роботу.

У заході взяли участь: працівники управління з питань молоді та спорту  міської ради, студенти навчальних закладів міста та журналісти місцевих ЗМІ.

Фотогалерея